Abu Dhabi

Abu Dhabi – în limba arabă "Tatăl gazelei", legenda spune că orașul a fost fondat când o antilopă tânără a condus un trib rătăcitor la apă dulce, pe o insulă cu 300 de cabane din palmier și câteva clădiri de coral. Această așezare simplă a insulei a fost transformată de atunci în orașul cosmopolit modern Abu Dhabi și înalta capitală a Emiratelor Arabe Unite.

În anul 2007, oraşul a primit titlul de "Cel mai bogat oraş al lumii"  în topurile realizate de Forbes şi CNN, apărând sub această titulatură de multe ori și în anii următori, în alte numeroase publicaţii internaţionale.

Aflați mai multe despre religia și tradițiile din Abu Dhabi, vizitând unul dintre cele mai impresionante repere din lume - uimitoarea Grand Mosque Sheikh Zayed, o adevărată minune arhitecturală, cu o capacitate de 40.000 de credincioși, cele 80 de cupole, peste 1000 de coloane, candelabre placate cu aur, precum și cel mai mare covor țesut manual din lume.

Cel mai mare parc acoperit de distracții din lume, Ferrari World este situat în insula Yas din Abu Dhabi, fiind primul parc din lume cu tematica Ferrari, prezentând povestea acestui important brand de mașini prin plimbări antrenante sub imensul acoperiș roșu.         Vă invităm să descoperiți frumusețea minunatului oraș Abu Dhabi accesând formularul de contact.