Home » » România |

București

București

Frumoasa capitală se numește București, cu o populație de 1,9 milioane locuitori, fiind cel mai mare oraș al țării și al șaselea oraș din Uniunea Eurpeană și care înainte de cel de-al doilea război mondial era cunoscut sub numele de “Micul Paris”.

Cea mai remarcabilă atracție turistică o reprezintă, Palatul Parlamentului, clădire administrativă pentru uz civil, pe care World Records Academy a desemnat-o ca fiind cea mai scumpă și cea mai grea clădire administrativă din lume și a doua din întreaga lume ca suprafață. Arcul de Triumf, Ateneul Român - simbol al culturii românești, numeroase muzee cum ar fi Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național de Artă sau Muzeul Național de Istorie care merită vizitate.

În București sunt nenumărate locuri potrivite pentru a lua masa, un număr mare de restaurante și baruri sunt disponibile, multe dintre ele oferind specialități tradiționale românești. Viața de noapte a acestui oraș este vibrantă și plină de culori. În centrul vechi găsești la orice pas terase, baruri, pub-uri și cluburi.

Nu îți va fi deloc greu să te îndrăgostești de această capitală frumoasă și plină de viață!