Dubai

Dubai, orașul cel mai populat ale Emiratelor Arabe Unite, este unul dintre puținele orașe din lume care a suferit o transformare foarte rapidă - de la începuturile umile, ca și centru de scufundări pentru perle - la unul dintre cele mai înstărite orașe din lume. Dubai, este astăzi un important hub de turism, comerț și logistică, câștigându-și reputația de a fi "poarta de acces între est și vest", fiind considerat nucleul dinamic al regiunii Golfului Arabic.

Cu o populație de 3 milioane și peste 200 de naționalități și amplasat central, Dubai este unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume, în care condițiile de viață se situează la un nivel ridicat, având multe de oferit, pe lângă siguranță și stabilitate politică, un sistem foarte bun de educație și facilități de sănătate, o infrastructură modernă și multe altele. În Dubai soarele strălucește aproape în fiecare zi a anului, obiectivele turistice sunt realmente uimitoare și facilitățile de shopping și agrement sunt impresionante, iar plajele sale exotice sunt printre cele mai frumoase din întreaga lume. 

Allure Holidays dispune de parteneri de încredere în Emirate care își pun serviciile și ospitalitatea în slujba oaspeților, ajutându-ne ca împreună să vă oferim o vacanță cu adevărat memorabilă, la care vă veți dori să vă reîntoarceți!                                                       Contactați-ne pentru ofertă!