Home » »

Egipt

Egipt

Egipt – Explorați uimitoarele piramide, navigați pe croazieră de-a lungul maiestuosului râu Nil și descoperiți magia acestui tarâm fascinant atemporal. Este o destinație deosebit de autentică și accesibilă din Europa, cu soare garantat pe tot parcursul anului.

Egiptul prezintă un amestec unic de abordări moderne, istorie bogată și peisaje naturale uimitoare. De la Piramidele din Giza și Templul Karnak din Luxor, până la bogata floră marină din Marea Roșie, un punct de atracție pentru scafandrii din întreaga lume, Egiptul satisface cu ușurință așteptările celui mai exigent călător având un loc foarte bine definit în lumea turismului. Nilul - cel mai lung fluviu al lumii, cu rol foarte important de-a lungul istoriei încă de la guvernarea lui Iosif până la Alexandru, modelând caracterul țării și al poporului său și ghidându-le modul de viață de-a lungul veacurilor.

Vă recomandăm să petreceți câteva zile în capitala Cairo, inclusiv vizite la Giza, Saqqara și Fayoum, urmate de o excursie cu barca de-a lungul Nilului, care navighează prin locurile faraonice din Egiptul de Sus între Luxor și Aswan. Pentru cei care au mai mult timp la dispoziție, Abu Simbel este o excursie rapidă de la Aswan, care poate fi accesat și printr-o croazieră pe lacul Nasser.

O alternativă fascinantă pentru cei care sunt deja familiarizați cu Cairo și Valea Nilului ar putea include excursii pe urmele Cleopatrei în marele port din Alexandria, excursii prin Deltă și la mănăstirile din Wadi el-Natroun. Marele avantaj al Egiptului este că posibilitățile de travel sunt nesfârșite, iar noi vă putem personaliza sejurul exact așa cum voi doriți.