Home » »

Iordania

Iordania

Regatul Iordaniei - Tărâmul frumuseții fascinante!      
                                                           
Bogată în locuri istorice, peisaje unice și experiențe culturale, Iordania oferă o varietate de atracții unice în lume: de la Valea fertilă a Iordanului până la canișele deșertului îndepărtat, vizitatorii pot explora castele deșertice și ruinele romane, admirând sălbaticia deșertului sau scăldându-se în apele bogate în minerale ale Mării Moarte.
Amman, capitala Iordaniei, este un oraș fascinant în care centrele comerciale moderne se învecinează cu cafenelele tradiționale și atelierele de artizanat. Orașul vechi Jerash este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bine conservate orașe provinciale romane din lume, cu castele ce oferă exemple frumoase de artă și arhitectură islamică timpurie.   
                                                                       
Petra – supranumit "orașul trandafirilor", un vast oraș unic sculptat în piatră de către nebataieni, este fără îndoială cea mai valoroasă comoară a Iordaniei și cea mai mare atracție turistică, fiind oficial una dintre noile minuni ale lumii. 
                                                   
Wadi Rum este cel mai mare și mai magnific din peisajele deșertice ale Iordaniei, cu munți monolitici spectaculoși înălțându-se deasupra unui mic sat de bedouini.                                                                   
Iordanul biblic oferă cunoașterea locului unde a fost botezat Isus în Bethania, de asemenea Muntele Nebo, unde se spune că Moise a văzut țara promisă și Medaba cu prima hartă mozaică datată din secolul al VI-lea, minele regelui Solomon, rezervația naturală Wadi Mujib sunt doar câteva dintre minunatele locuri pe care nu trebuie să le ratați.
 
Relaxați-vă și plutiți în apele saline de la Marea Moartă situată lângă Valea Iordanului, care este și cel mai jos punct de pe pământ - 418 de metri sub nivelul mării, sau pur și simplu încercați puterile vindecătoare ale mineralelor din tratamentele cu nămol.
Iordania este o țară diversă, bogată în cultură și tradiții, cu o varietate de orașe, peisaje deșertice și situri istorice, ideală pentru vizitat și explorat. Accesați ofertele noastre prin formularul de contact.