Home » »

Islanda

Islanda

Islanda este o insulă unică, situată în partea Nordică a lumii, la jumătatea distanței dintre America de Nord și Europa. Cu un vast peisaj nealterat, nepoluat, plin de minuni naturale, Islanda oferă un mediu ultra-curat și străzi minunate. Numărul său scăzut de locuitori nu vă va împiedica să vă bucurați de minunile Islandei. Din ce în ce mai mulți oameni găsesc Islanda ca fiind o destinație excelentă pentru o adevărată excursie de descoperire și explorare a naturii și o vacanță activă în aer liber, înconjurată de minuni geologice, peisaje spectaculoase și o istorie interesantă.

Aveți o imagine a Islandei de iarnă rece și întunecată? Ei bine, este timpul să vă convingeți de adevărata imagine a acestei țări cu totul fabuloase. Iernile în Islanda nu sunt nici pe departe atât de reci precum v-ați imagina, și nici mereu întunecate. Un curent oceanic cald păstrează temperatura în jurul valorii de 0° Celcius, adesea fiind mai cald în Islanda decât la New York sau în Europa continentală. De fapt, o zi însorită în decembrie se poate simți mai caldă decât o zi ploioasă în luna iulie.

Islanda este destinația ideală pentru aventură, un loc în care focul și gheața coincid și unde iernile întunecate sunt compensate de splendoarea aurorei borealis și soarele de la miezul nopții de vară.

Haideți să descoperim împreună acest colț de lume cu vârfuri strălucitoare, zăpadă și ghețari, râuri și cascade, fiorduri adânci și izvoare calde, vulcani activi și deșerturi înalte, neobișnuit de sălbatice și atemporale! Click pe formular de contact

     blue lagoon    geyzer

     glacier