Home » »

Israel

Israel

Israel - O țară mai mult decât ați visat vreodată; o experiență de o viață!

Visați la plaje de nisip auriu? Căutați frumusețea și seninătatea relaxării în aer liber? Sunteți fascinați de istoria și arheologia antică sau preferați stilul de viață vibrant al orașeor mari? Atunci împachetați-vă bagajele și zburați către Israel- unde vă puteți bucura de toate acestea, la doar două ore de zbor.

Pentru cei care vizitați Israelul pentru prima dată, nu există nimic care să fie comparat cu frumusețea și spiritualitatea acestei țări minunate. Descoperiți bogățiile acestei țări uluitoare, care se întinde pe o suprafață atât de mică încât puteți conduce de la un capăt la altul în numai 8 ore. Relaxați-vă pe plajele însorite din Tel Aviv și Eilat, inspirați-vă de comorile din orașul magnific și sacru al Ierusalimului, scăldați-vă în apele celui mai jos loc de pe pământ, Marea Moartă, bucurați-vă de magia deșertului și de toată gloria naturii din nord - toate într-o singură călătorie!

De la viața de noapte incredibilă și restaurantele de clasă mondială până la natura uluitoare, istoria convingătoare, cultura milenară, excursii pline de aventură și multe altele ce fac Israelul o experiență memorabilă. Israelul deși este o țară de mărime mică, este fondată pe o istorie antică de 3000 de ani, bogată în tradiție și cultură cu multe experiențe unice de explorat, o țară incredibilă, vibrantă și energică cu multe locuri de vizitat.

Prin formularul de contact vă stăm la dispoziție cu oferte personalizate.