Home | » Oferte | »

DOUBLE TREE BY HILTON- EMIRATELE ARABE UNITE

DOUBLE TREE BY HILTON- EMIRATELE ARABE UNITE

Hilton

Informatii utile

  •      40 minute distanta de Dubai
  •      Preturi incepand de la 120 Euro/ camera/noapte in regim DEMIPENSIUNE (incluzand 2 copii < 13 ani)
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport INCLUS in pret
Pret de la: 350 € 120 €

Ras Al Khaimah (in araba se traduce "partea de sus a cortului"), este unul din cele 7 Emirate Arabe Unite, situat in partea cea mai nordica a emiratelor pe coasta Golfului Persic.Cu peisajele sale variate, Ras Al Khaimah este un loc interesant de vizitat, avand un litoral nisipos la Golful Persic, cu o lungime de 64 km (fapt pentru care a fost un important centru maritim si comercial inca din antichitate). Partea de Est a emiratului ofera un sir de munti spectaculos, numit "Ru’us Al Jibal", ce face parte din Muntii Hajar. 

Aflat la 40 de km de Aeroportul International Dunai, Emiratul Ras Al Khaimah are o retea moderna de drumuri ce conecteaza toate partile emiratului. 

De asemenea are o gama variata de restaurante ce ofera toate tipurile de preparate, incluzand mancare populara, mancare cu specific arabesc, asiatic, european, fast-food. Hotelurile si resort-urile ofera o multime de restaurante cu specific international. 

Allure Holidays va invita sa descoperiti aceasta frumoasa destinatie de plaja, potrivita tot timpul anului, atat pentru cupluri cat si pentru familii numeroase. 

                                                     

Contactati-ne!

Ne puteti trimite un mesaj in formularul de mai jos.