Home » »

România

România

România este un stat situat în sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică și la țărmul nord-vestic al Mării Negre. Pe teritoriul ei este situată renumita Deltă a Dunării precum și partea sudică și centrală a Munților Carpați.

Cetăți care datează din epoca medievală, castele înconjurate de misterul contelui Dracula, peisaje de munte cu râuri repezi și lacuri cristaline și o multime de fortărețe grandioase cufundate în istorie, biserici și mănăstiri ortodoxe de sute de ani cu fresce impresionante, galerii de artă somptuoase, parcuri și orașe îmbrăcate în istorie, care împreună cu Delta Dunării, țărmurile Mării Negre și toată frumusețea naturală și diversitatea culturală a României alcătuiesc patrimonial național, care vă va surprinde prin originalitate și inedit.

Să nu uităm de Transfăgărășan - unul dintre cele mai frumoase drumuri din întreaga lume, datorită înălțimii la care a fost construit, a peisajelor superbe și a numeroaselor serpentine, drum pe care CarsRoute.com îl numește “cel mai frumos drum de pe mapamond”.

România e o țară extraordinar de frumoasă, poate una dintre cele mai atrăgătoare din Europa.Cu oameni deosebiți și o cultură bogată, vă invităm să o descoperiți împreună cu noi!                                                                                                                                    Accesați formularul de contact pentru oferta voastră personalizată.