Home » » Israel |

Tel Aviv și Ierusalim

Tel Aviv și Ierusalim

 
Ierusalim - Un oraș magic și strălucitor desprins din visele voastre!
 
Ierusalimul este capitala Israelului și, de departe, unul dintre cele mai faimoase și mai fascinante orașe ale lumii, unde mii de ani de istorie glorioasă se împletesc perfect cu viața modernă. Nu este doar centrul spiritual, moral și religios al lumii - este centrul sufletului poporului israelian care servește atât ca ancoră, cât și busolă, oferindu-le rădăcini profunde și puternice dar și calea spre viitor. Sunteți pe cale să vă îmbarcați într-o călătorie incredibilă, întâlnind oameni, locuri minunate, cultura și istoria Israelului dintr-o perspectivă cu totul nouă. Veți merge pe urmele lui Isus, retrăind Biblia într-un mod tridimensional.
Suntem bucuroși să vă urăm bun venit la Ierusalim! Nu există o modalitate mai bună de a simți o legătură mai stransă cu tarâmul creației decât aceea de a explora și de a absorbi parfumul dulce al peisajului său și de a vedea cu ochii voștri ruinele antice și clădirile moderne. Numai așa veti putea simți legătura reală cu Ierusalimul ca fiind unul dintre fii acestui pământ sfânt. Veți descoperi puterea copleșitoare a acestui oraș vechi de 3 000 de ani - nenumăratele sale situri istorice și minuni arheologice, priveliștile magnifice care în mod garantat vă vor lăsa o impresie pe viată. În același timp, atracțiile moderne ale orașului promit emoție și plăcere tuturor iubitorilor de cultură, artă, muzică și delicii culinare.
 
Tel Aviv – Îndrăgostiți-vă de orașul care nu doarme niciodată!

Fiind considerat drept "Cea mai cool capitală mediteraneană" de către revista New York Times și printre "Top 10 orașe pline de viață" de către Lonely Planet, Tel Aviv este fără îndoială un oraș care trebuie vizitat.Aveți nevoie de energie, inspirație sau relaxare - vacanța dvs. în orașul vibrant din Tel Aviv vă poate oferi oricare din aceste experiențe unice. Având temperaturi calde pe tot parcursul anului, vă puteți răcori pe plajele aurii, fie vă puteți bucura de piețele pline de culoare îmbinând cultura cu distracția, bucurându-vă de viața de noapte extraordinară și deliciile culinare extraordinare. Vă puteți delecta de clipe de relaxare străbătând străzile orașului, admirând fascinantele clădiri Bauhaus și simțind vibrația unică a orașului care nu doarme niciodată, această intensitate a vieții facând din Tel Aviv una dintre cele mai trendy destinații turistice din întreaga lume. Deci, daca doriti să vă simțiți energizați și inspirați, pregătiți-vă să vă îndrăgostiți de Tel Aviv!
 
Accesați formularul de contact pentru oferta voastră personalizată.